Joan Baldoví va ser el invitat d’excepció a la presentació del candidat del Colectiu de Compromís per Mislata, Javier Gil i tot el seu equip al Centre Jove el Mercat. Durant l’acte de recolzament a la candidatura va tindre temps per a parlar de les iniciatives presentades al Congrés del Diputats durant esta legislatura, vinculades al poble de Mislata.

“Compromís per Mislata ha confeccionat un equip de persones disposades a fer una política diferent, compromeses amb el municipi i amb un clara disposició a dignificar el treball per la vila”, asegura el seu portaveu i candidat Javier Gil. En un propòsit de transparència i democràcia participativa, les llistes de Compromís per Mislata es van configurar mitjançant un procés de primàries, on la participació es va obrir no sols a militants, sinó també a la ciutadania de Mislata.

L’equip de Compromís Mislata el forma una llista totalment paritària, on la representació femenina ve encapçalada per Carmen González, responsable local de les polítiques de la dona i que ocupa el número 2. Mentrestant, la presencia de Vicent Ribelles com a número 3 de la candidatura, completa els llocs d’eixida.

EquipCompromis

La llista es completa amb noms de ciutadans locals amb una consolidada trajectòria i coneixements d’àmbits com l’economia, la innovació, la comunicació, els serveis socials, l’associacionisme, la cultura, educació, l’esport, la joventut i el medi ambient. Gent com Merce Mora, Raül Mora, Marian Sánchez, Frederic Pla, Lola Cuesta, Gabriel Monreal, Ruth Olmos, Santiago Rosado, Marisa Martínez i Fran Cervera que, entre altres, que completen una grup de ciutadans preparats i conscienciats davant la necessitat del canvi polític en clau valenciana que Mislata requereix. A més, cal destacar que Josep Mir, escriptor local, que dignifica el seu Compromís amb Mislata i els seus desitjos pel canvi polític, tancant la candidatura local.

Baldoví va animar als presents: “Necessitem del vostre recolzament i confiança. El canvi es comença per la política local i Mislata necessita tindre a Compromís com a veu dins de l’ajuntament”. El treball constant des de la Coalició Compromís per Mislata, ha tingut en Joan Baldoví la seua veu en el congrés, qui denuncià la prepotència del PP durant estos anys, en no escoltar cap esmena plantejada ni per Mislata ni per cap altre municipi, silenciant qualsevol tipus de reivindicacions i millores.