En plena recta final del procés de primàries pures per a triar al candidat a l’alcaldia de Mislata per Compromís, volem donar a conèixer en un acte public a Javier Gil i Frederic Pla, els dos candidats. Amb la finalitat de que pugues saber els seus projectes per al municipi, les seues idees per a millorar Mislata i pugues acostar-te al procés més democràtic de Primàries en l’Estat, hem preparat una xarrada amb els candidats.
Dilluns que ve 19 de gener a les 19 hores en el Centre Jove del Mercat, Javier i Frederic exposaran les seues idees, donaran les seues opinions sobre la nostra ciutat i s’exposaran a les preguntes de la ciutadania. Des de Compromís per Mislata volem convidar a tota la ciutadania a este acte de “Coneix els nostres candidats”.
Les Primàries de Compromís estan obertes a tota la ciutadania. Per a poder participar en el procés només cal inscriure’s en el cens a través de la pàgina web www.compromis.net. Una vegada allí, només cal emplenar unes dades per a acreditar el veïnatge i esperar a la jornada de votacions, que serà online (entre el 28 i 30 de gener) o presencial (31 de gener).
La votació presencial es realitzarà en el Centre Jove el Mercat durant la vesprada del dia 31 de gener. Des de Compromís per Mislata aprofitem per a convidar als veïns i veïnes majors de 16 anys a participar d’este procés democràtic pur, en el qual podran triar, des del principi al final, als seus candidats per a governar el municipi.