inversió per habitant als pressupostos de l’estat de 2015
El diputat de Compromís al Congrés ha defensat les esmenes preparades des de Mislata als pressuposts de 2015 per a millorar en uns casos i crear en altres, infraestructures necessàries per a la Vila

El diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha defensat les seues esmenes als pressupostos generals de l’Estat per a 2015. Unes modificacions entre les quals s’inclouen les que en les últimes setmanes ha elaborat el col·lectiu local de Mislata.

Els projectes que presentava l’organització determinaven unes esmenes per tal de crear unes noves instal·lacions dels registres civils, jutjats de primera instancia i instrucció, número 1 i 2, així com instal·lacions de la policia nacional, evitant d’esta manera les despeses que es genera en edificis llogats el seu deteriorament i tots els problemes de dèficit d’atenció als usuaris. En el plànol educatiu es pretén la creació d’un Museu d’Història de la Vila aprofitant les instal·lacions del Pou del Quint, recentment considerat be de rellevància local per Les Corts i el Consell Valencià de Cultura. Altra esmena que es presenta fa referència a la regulació de l’espai aeri per part d’AENA per evitar vols amb grans zones de soroll sobre població eliminant incomoditats i patologies que se’n deriven. També han estat rebutjades les esmenes que pretenien insonoritzar els accessos per la V-30 a la Vila i que implicarien la col·locació de panells al voltant del nou llit del Túria que també assoliria una última esmena dedicada al manteniment per evitar el creixement de males herbes per tot el tram. 

Lamentem comunicar que cap de les esmenes ha estat acceptada.