Les instal·lacions inacabades des del segle passat en que era alcalde Morales i deteriorant-se des de la data, han patit diferents idees per a ser utilitzades. La més antiga contemplava la realització d’una piscina coberta que vindria a resoldre la mancança d’ofertes que l’actual encara hui en dia manté. Deferents problemes i molts diners perduts pel camí determinaren durant anys que l’esquelet de l’edifici quedarà sense cap ús, fins que el següent alcalde va tornar a recuperar la idea adaptant-la. Corredera va proposar un Centre de Dia per a persones majors, que tampoc és va confirmar després de més inversió i més infraestructures deteriorades. Després Centre Multiusos. Coetani a este últim Bielsa sent regidor proposava no fa massa mitjançant una moció la construcció d’un macrocentre educatiu amb escoleta infantil de 0 a 3 anys, menjador i ludoteca. Després ja sent alcalde fins i tot ha valorat fer un hotel per a associacions.
D’entre tanta proposta fa prop de dos anys que Mestres de la Creu Cooperativa Valenciana va fer una oferta a l’ajuntament per tal de llogar l’edifici per una quantitat que suposaria l’ingrés de 12.000 euros mensuals a les arques en concepte de traslladat d’unes instal·lacions antigues i deteriorades del Centre Santa Creu  a les instal·lacions inacabades del carrer Felipe Bellver. Així mateix la proposta mantenia aprofitar els espais comuns com el servei de menjador, neteja, sales multiusos, … i alhora la posada en marxa el centre de dia. El projecte contemplava entre moltes altres coses usos a les instal·lacions compatibles amb l’escolar com per exemple obrir la biblioteca del centre com a sala d’estudi per a estudiants de la vila solucionava d’esta manera diferents mancances al municipi i que a la vegada solventava el problema d’una cooperativa del poble que busca un lloc per seguir treballant per la educació i la integració dels estudiants. Esta iniciativa social que no costa ni un cèntim al contribuent a més generaria 150.000 euros en ingressos anuals a les arques a més de realitzar una gestió de servei públic des de la iniciativa social.
Huí s’enceta un nou episodi que pretén barrejar una solució als problemes que pateix el xicotet comerç de la Vila en companyia de la trobada de nous jaciments d’ocupació mitjançant l’espai coworking que de segur pot assegurar més èxit amb indrets com l’agència de desenvolupament local o altres llocs habilitats ja a tal efecte i possibilitar als professionals de l’ensenyament una eixida als problemes que arrosseguen