COMPROMÍS DENUNCIA EL CONTINUAT DESMANTELLAMENT DE L’HOSPITAL DE MISLATA (ANTIC MILITAR) I LA MANCA DE SEGURETAT EN EL MATEIX

La diputada Mònica Oltra pregunta per la prolongació dels serveis mínims del període d’estiu a la tardor i la quasi inexistència de les urgències

El ‘Pacte per la Sanitat’ a Mislata és més una quimera que una realitat, tal com ho reben els veïns i veïnes de la vila que dia rere dia pateixen la manca d’un servei públic sanitari de qualitat. Així doncs, Compromís ha realitzat una sèrie de preguntes al Conseller de Sanitat mitjançant la seua diputada a Les Corts Mònica Oltra interessant-se pel continuat desmantellament “conscient i controlat” que està patint l’antic hospital militar Vazquez Bernabeu de Mislata.

Segons Oltra, no solament “no s’estan acomplint amb els acords signats entre la conselleria i els representants de la Vila”, sinó que ben al contrari “estem assistint a una eliminació dels serveis que el centre sanitari venia prestant”. Recentment han estat els professionals sanitaris els mobilitzats a altres departaments o centres deixant pràcticament sense cobertura les especialitats.

D’altra banda, també s’ha de tindre en consideració que els serveis mínims que han acostumat a practicar els últims governs populars i que caracteritzen el període estival s’han allargat fins la tardor. Eixa situació prolonga l’agonia del recinte sanitari i dels usuaris que pateixen cada vegada que han de fer servir el servei d’urgències. De fet, nomes un metge queda per tal d’atendre la població sanitària de Mislata, sent este mateix qui ha de cobrir també els avisos d’urgències a domicili, deixant sense metge el centre mentre això ocorre.

Per últim i como a mostra més fefaent de la deixadesa del Consell, la diputada de Compromís denuncia que la seguretat del recinte també s’ha eliminat i no ha estat plantejada cap alternativa com a solució. D’esta manera es deixen sense cap control uns departaments de l’hospital tant sensibles com la farmàcia o la unitat de crònics. Mentrestant, el comissionat no només calla sinó que determina la normalitat d’estes irregularitats que comparteix amb Sanitas, la concessionària privada del servei.

A Compromís pensem que les persones es mereixen uns serveis de qualitat, al mateix nivell que els seus metges que no poden fer la seua tasca amb normalitat. El Conseller ha de complir el ‘Pacte per la Sanitat’ a Mislata i si no és així fer-ho saber als veïns i veïnes i no enganyar-nos més amb promeses incomplides i serveis socialment deficitaris.
Arxivat en: monica oltra, Urgencies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *