COMPROMÍS DENUNCIA LA CAÒTICA, RECRIMINABLE I ENDEMICA SITUACIÓ DEL REGISTRE CIVIL DE MISLATA

Hui s’ha tornat a reproduir una situació increïble que implica el repartiment de 100 números per a ser atesos al registre civil de Mislata per a la tramitació de nacionalitat, circumstancia que es repeteix dos vegades a l’any. Este és solament un exemple de les kafkianes situacions que es desenvolupen a este organisme estatal que està implicant per a la Vila de Mislata que en este cas comparteix amb Xirivella (quasi 100.000 persones censades per a dos funcionaries) la caòtica atenció que es reprodueix cada any.
Compromís denuncia que a la deficitària situació d’unes instal·lacions velles i desateses cal sumar desgraciadament la falta de recursos i persones però també la incapacitat d’una administració que no agaranteix els mínims per al correcte i normal desenvolupament de la mateixa. “No és normal que gestions que altres registres realitzen virtualment o per telèfon, al de Mislata necessiten de cues prèvies inclús de dies previs per a que et donen un número”.
En este sentit, les deficiències s’arrosseguen també als jutjats que determinen la paràlisi total d’esta administració. Cada gestió realitzada, ja siga un registre de naixement, una defunció, tramitació de nacionalitat, etc, signifiquen per tant una nova trava que no podem seguir permetent.  
Compromís anuncia que seguirà presentant enguany les esmenes als pressupostos generals de l’estat de 2015 (com ja va fer en anys anteriors) per tal de dotar una línia econòmica que solucione definitivament els problemes i agarantisca les prestacions indicades, dotant de més personal i noves instal·lacions amb els recursos necessaris.
Arxivat en: Compromis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *