• Loles Ripoll , Candidata de Primavera Europea i Fran Ferri, diputat a les Corts Valencianes, explicaran als assistents el programa electoral de la candidatura europea .
• A través del hastag #primaveraMislata es podrà seguir l’acte , així com enviar preguntes als assistents
La Primavera arriba a Mislata el dimarts 20 de maig a les 19.00 hores al Centre Jove el Mercat del carrer Major 36. L’acte de campanya de Primavera Europea en el nostre municipi que comptarà amb la candidata Loles Ripoll i el diputat a les Corts Valencianes , Fran Ferri . Tots dos exposaran el programa electoral de la coalició que , a més de per Compromís està format per Equo, Chunta Aragonesista (CHA), Democracia Participativa (Participa), Por un mundo más justo (PUM + J), Partido Castellano (PCAS), Socialistas Independientes de Extremadura (SIEX) i Coalición Caballas (Caballas) .
L’acte estarà obert a tots els veïns del municipi. A més, aprofitant les noves tecnologies que no puguen assistir a l’esdeveniment podran formular les seves preguntes via twitter mitjançant el hastag #PrimaveraMislata. Així es busca fomentar la participació al màxim, oferint transparència als electors.
D’esta manera es tracta de complir el principal objectiu de Primavera Europea, escoltar les persones, una ciutadania que ha estat oblidada i vilipendiada pel bipartidisme PP – PSOE . Així, estes eleccions han de ser el primer pas per a “fer fora els lladres de les institucions” tal com ha declarat el candidat Jordi Sebastià.
Compromís fa una crida a la ciutadanía a participar activament i a proposar les alternatives que consideren, perque són necesaries.