PP , PSOE i EU incompleixen les normes que ells mateixos han signat

Compromís interposarà una denúncia davant la JEZ per vulneració de la llei electoral i exigirà la retirada de la publicitat que no cumpleix amb la normativa
Només unes hores han estat suficients perquè PP, PSOE i EU de Mislata es boten la normativa sobre la col·locació de publicitat electoral a la via pública que ells mateixos havien acceptat. En la penjada de cartells d’anit ja van col·locar pancartes en llocs no habilitats incomplint greument la normativa.
La Junta Electoral de València restringeix als partits polítics espais a la via pública per desplegar el seu cartelleria de campanya atenent al nombre de vots aconseguit en anteriors processos electorals. Estos espais són coneguts d’avantmà ja que són ells mateixos els que els accepten .
És per este motiu pel qual des de Compromís per Mislata considerem indignant que, una vegada més, PP, PSOE i EU aprofiten les normes per a botar-se-les , juguen amb el sistema democràtic i destrueixen en pocs minuts les regles del joc.
Així doncs, Compromís per Mislata ja ha remès una denúncia a la Junta Electoral de València adjuntant la documentació pertinent, així com les imatges de les pancartes a l’Av Gregorio Gea i a la Plaça de la Constitució .
S’equivoquen si pensen que Compromís va a mirar a un altre costat mentre ells es boten a la primera de canvi les normes. Este és només un exemple més del control i fiscalització que estem realitzant sobre l’incompliment de promeses electorals i la inacció en què viu sumida la nostra vila i el País Valencià .