Compromís lamenta la convocatòria extraordinària d’un ple el 7 de gener per a tramitar un acord ordinari com es la regulació de l’IBI

Després del ridícul organitzat en la convocatòria i immediata desconvocatòria de la sessió per motius legals segons va indicar l’equip de govern, i que estava prevista per al 14 de novembre del passat any, ens trobem un nou despropòsit del Sr. Bielsa en realitzar una convocatòria extraordinària per a un tràmit que pot desenvolupar-se ordinàriament sense cap despesa afegida. Des de Compromís volem recordar que cada sessió de ple extraordinari representa un cost afegit a les arques municipals donat que s’ha de pagar tant la corporació local de regidors i regidores que hi assistisquen, com personal funcionariat i tècnics dedicats a la mateixa.
El plenari, desconvocat a instàncies de la Intervenció Municipal en considerar que la rebaixa fiscal necessitava una modificació del Pla de Sanejament i el Pla econòmic-financer en què es troba immers l’Ajuntament, anava a realitzar-se segons alcaldia en un termini aproximat d’una setmana. Este fet no ha ocorregut, com tampoc l’aprofitament del plenari ordinari següent de desembre per incloure este punt a l’ordre del dia sense generar cap despesa afegida. Així han tardat quasi dos mesos.
En este sentit, i per tal d’adaptar els actuals preus de les vivendes de la Vila de Mislata, Compromís aposta millor per una reducció del valor cadastral que determine una correcta adequació a la situació vigent del preu regulat de la vivenda. Rebaixar la pressió fiscal com argumenta el Sr. Alcalde es pot aconseguir revisant este valor, sent una mesura econòmicament més efectiva i políticament menys populista.
A més a més, demanem que si cal retallar en despeses en l’administració local valdria més treballar amb previsió i d’esta manera evitar la convocatòria de plenaris extraordinaris que només servixen per a fer propaganda política, ja que fa menys de quinze dies es podia haver aprovat en l’últim ordinari de 2013.
Arxivat en: Ajuntament Mislata, Compromis, Compromis per Mislata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *