MISLATA 29 de Juliol. Mislata ja té unes noves instal·lacions per al gaudi dels veïns. Este era el titular que intentava llançar Carlos Bielsa després de l’intent  de cessió per part del Ministeri de Defensa dels quarters situats al costat de l’Hospital Militar per a ús municipal, que s’ha venut com a cosa feta sense existir cap document signat. Una visió curta de mires i interessada de la realitat que amaga este nou forat per a les arques municipals.

Resulta estrany pensar com se li va a poder treure profit a una nova però vella instal·lació a Mislata quan les que tenim acabades porten parades mesos i sense una solució aparent. El Centre de Dia, promès al programa electoral socialista, que va passar a ser un Centre Multiusos, ni tan sols s’ha projectat ni explicat, Bielsa Style. Les vivendes tutelades segueixen buides i empobrint-se sense que se li done una solució, Bielsa Style. El Centre d’observació de l’horta és una gran incògnita sense resposta municipal, Bielsa Style. Això pel que fa als edificis que encara no s’han posat en marxa, ja que altres dependències municipals, com la biblioteca del carrer santa Cecilia roman tancada durant mesos sense una solució.

La pregunta és senzilla: Per a què necessita Mislata una nova instal·lació si Bielsa ni sap ni pot gestionar les que ja te? Molt senzill, per alleugerir el deute del Ministeri de l’Interior. De manera que el manteniment de les instal·lacions passa a càrrec de les arques municipals que no tenen cap pla per a dur endavant.

Una vegada més ens donem de cara amb la trista realitat de l’Ajuntament de Mislata. Que en pla urraca ens diu que acumula riqueses, però després no sap quin us donar-li, augmentant l’empobriment de les arques municipals i demostrant als ciutadans la incapacitat manifesta per treure projectes per al municipi.