Les regidories de Participació Ciutadana i la de medi-ambient, juntament amb les empreses organitzadores de la Fira del Medi Ambient, Nemasa i Culturama han pretés eliminar Compromís de l’event després d’estar confirmada la seua participació. Una inexplicable cadena de desproposits entre els organitzadors de l’acte que genera l’exclussió sota l’empar d’una inexistent normativa.

Compromís per Mislata denuncia l’exlussió patida en este sentit i l’ús de la empresa Pública NEMASA per als interessos partidistes del PSOE. Unilateralment i amb una mera telefonada començava la burda maniobra per tal d’intentar acallar la veu de l’organització que subscriu la denuncia i s’encarregaven de pretendre eliminar la possibilitat de que Compromís tingués un espai a la Fira, com per altra banda tenia confirmat amb anterioritat amb Culturama.
Dos anys des de l’accés de PSOE al govern han bastat per observar les mateixes practiques sectaries i excloents que també practicava el PP. Això és utilizar els recursos públics per a actes de culte al líder, excloure a qui no li balla l’aigua de qualsevol possibilitat de participar-hi en els actes que convoca i paga l’ajuntament de Mislata a mes de crear-hi una xarxa clientelar paralel·la a l’administració pública, on evitar-se el control del plenari i de les administracions i on repartir de manera discrecional contractes i llocs de treball sense pasar-hi per cap mecanisme de contractació. L’alcalde Bielsa fa exáctament el mateix que criticava fa tres anys als populars, demostrant que PSOE i PP son  dues cares de la mateixa moneda i que es comporten de manera clónica a l’hora de governar. Son incapassos d’ oferir-ne cap sol·lució als problemes del poble i sols estàn preocupats pels fastos i les dàdives que els puguen assegurar un grapat de vots.
Compromís ha instat amb urgencia a les regidories implicades i a l’alcalde com a responsable últim a solucionar este acte despòtic per tal de reconduir la situació i facilitar, per tant, la participació de qualsevol entitat que així ho indique a la Fira del Medi ambient i d’igual manera ho faça a tots els actes que al municipi s’organitzen amb la participació de l’Ajuntament de Mislata.

Per últim, Compromís demana l’esclariment d’esta situació i reivindica la seua participació en estes i tantes altres activitats que s’organitzen a la Vila i més encara si venen desenvolupades des de la practicament inexistent regidoria de participació ciutadana.