L’eliminació dels actuals conserges dels centres educatius són una demostració més de les males practiques del govern de Mislata

Compromís per Mislata manifesta i ofereix el total suport i recolzament a la comunitat educativa de la Vila arran de la problemàtica causada per l’extinció del contracte amb l’empresa concessionària del servei de consergeria i denuncia la poca capacitat de negociació demostrada per part de l’equip de govern en un altre atac als drets laborals.

Des de fa uns mesos els i les conserges dels centres d’educació infantil i primària han estat alertats de l’extinció del seu contracte donada la finalització de l’empresa concessionària. Este és un nou element més de desgastament del ja deteriorat sistema educatiu públic donat que les tasques actualment realitzades difícilment podran ser cobertes.
L’origen d’una mala gestió per part del Partit Popular de Mislata quan Corredera era alcalde en externalitzar i per tant privatitzar els serveis prestats que fins aleshores eren de titularitat municipal, obliga ara a renovar la concessió que ha estat concedida a altra empresa que canviarà a tots els conserges davant la negativa dels diferents claustres de professors i AMPAS pels clars problemes que implicarà tant als centres educatius com als treballadors i treballadores que seran acomiadats.
Malgrat el greu error del Partit Popular, l’actual alcalde, Fernández Bielsa, demostra una vegada i una altra la seua incapacitat per solucionar els excessos de l’anterior executiu, no podent trobar una solució viable.
Els diners no poden estar per damunt de les persones. Bielsa no pot emparar-se en els evidents desastres de l’anterior govern del Partit Popular per eludir les seues responsabilitats com a gestor municipal. Cada canvi de govern no pot ser l’excusa per a prescindir de treballadors i treballadores.