Les portes del Centre Jove del Mercat han aparegut amb pintades en contra de les celebracions que es van a realitzar a Mislata commemorant la II República

Les instal·lacions del Centre Jove del Mercat de Mislata han aparegut este matí amb pintades en contra de la República (‘No a la República’, amb una diana dibuixada en el centre). Un succés vandàlic que coincidix amb la celebració en la localitat de diversos actes promoguts per diferents col·lectius, així com per l’Ajuntament, en record de l’etapa republicana.

Des de Compromis volem denunciar este brot d’intolerància i caciquisme que desgraciadament torna al nostre poble. Unes pintades que únicament criden a la intolerància i a la confrontació entre veïns, ja que des de l’Ajuntament només es va a recordar una data històrica d’un govern que va ser establit per la sobirania popular.
De fet apel·lem al fet que pintades en instal·lacions municipals no són el lloc adequat per a manifestar-se en contra d’un acte o situació. Açò únicament desacredita als autors de l’atropellament que en este cas signen amb les sigles FV i implica una despesa addicional per a les minvades arques municipals.
Així doncs, des de Compromis fem una crida a la tolerància i al fet que tot tipus de manifestacions siguen dins dels fòrums democràtics que tenim tots els ciutadans, recordant que la commemoració de la República és un acte totalment democràtic, ja que esta manera de govern va ser triada pels ciutadans en 1931.