Compromís pregunta quan van a finalitzar les obres del bar de la Canaleta que ja porten més de dos anys de retard 

Fa ja més de dos anys i a la calor del Pla Confiança, el PP de Mislata pressupostava 300.000 euros d’esta ajuda autonòmica, que el Consell va descriure com “aposta per impulsar, davant l’actual conjuntura econòmica, el creixement de la Comunitat”, a la reforma del bar i els banys públics en el pulmó verd del municipi, la Canaleta. A dia d’hui només dues latrines portàtils són el reflex de l’empastre de gestió dels fons públics per part de tots dos governs populars. 

Coalició Compromís, per part de la portaveu adjunta Mònica Oltra ha remès diverses preguntes a la Conselleria d’Infraestructures per interessar-se pel projecte que porta ja 2 anys de retard. Un retard que provoca que les famílies que cada cap de setmana es desplacen a gaudir del nostre parc, hagen de peregrinar a les seues cases o fer un trajecte fins als bars dels voltants per poder fer les seues necessitats, ja que amb només dues pudentes latrines es fa impossible esta acció

La paralització de les obres, segons la resposta de la Consellera Isabel Bonig, es deu a les “característiques del terreny”. Però el ben cert és que les obres han estat parades en reiterades ocasions a causa d’inundacions dels fonaments i dubtosos projectes posteriors sense explicacions dels que hem demanant conèixer el cost final i les caracteristiques del mateix, donat que resulta increïble que a hores d’ara siga sent un forat tancat i una caseta construïda a troços sense utilitat i sense data de finalització. Una situació que des de Compromís entenem difícil de creure, doncs un projecte d’un bar de 146m2 de superfície construïda i de 300.000 euros de pressupost, se sobreentén que deuria haver tingut els seus estudis previs sobre el terreny.

Un despropòsit darrere d’un altre que ve a ser un “pufo” més dels realitzats a Mislata amb el Pla Confiança. Una situació que deslegitima, una vegada més al Partit Popular per governar a Mislata en un futur, doncs o no han volgut o no ho han sabut gestionar les inversions, d’altra banda, malament controlades pel govern autonòmic que respon amb vaguetats.

Des de Compromís sol•licitem que s’arribe a una solució. Els diners pressupostats i adjudicats pertanyen als ciutadans de Mislata i ara és responsabilitat de les administracions que no van saber gestionar-ho, com la Conselleria d’Infraestructures, el finalitzar-ho al més prompte possible.