Posada en marxa del centre de dia, Abans de final de 2011.
Bielsa torna a incomplir les promeses que va realitzar en campanya electoral
Compromís denuncia que Mislataseguirà sense Centre de Dia. Una vegada més els veïns hem hagut de descobrir en la premsa un dels plans del govern socialista. En concret el Centre de Dia, aquell que van prometre en campanya que aconseguirien obrir ja que era una instal·lació de primera necessitat, va a convertir-se en un edifici ple d’ambigüitat sota el títol de ‘Centre Multiusos’.
Des de Compromis per Mislatadenunciem aquest joc de Bielsa en el qual renega de les seues pròpies promeses, al·ludint a la negativa de la Generalitat Valenciana. Torna a enganyar els veïns, doncs en campanya va assegurar tenir un pla per posar en marxa el Centre de Dia en gestió pública. Les seus tan esmentades idees innovadores queden una vegada més en el sac trencat de l’oblit.
“Segons expliquen als pressupostos fonts del govern local pugen la partida de Serveis Socials, però es carreguen una infraestructura més que necessària per a possar-los en marxa. Una vegada més es demostra que es tracta de castells en l’aire per al govern municipal. La renúncia a la seua idea principal ens llança a una proposta ambigua, buida, sense sentit en una situació com la que actualment estem vivint. Mirant l’agenda d’activitats culturals de l’Ajuntament prompte ens adonem que en este moment un auditori o centre multiusos no entra en les necessitats dels veïns, més be al contrari és propia dels moments tan denunciats de l’especulació de la rajola”.
Des de Compromis per Mislata instem a l’Ajuntament a que complisca amb el que ha promès. Que aconseguisca que esta infraestructura pagada amb els diners de tots siga per a la seua comesa i que no ens deixe amb un nou edifici fantasma al que després tingam que renunciar per problemes de fons econòmics.