Compromís hem recollit les diferents necessitats que té el nostre municipi a nivell de serveis, infraestructures i instal·lacions públiques per tal que el nostre grup parlamentari en Les Corts Valencianes les presente i que es tinguen en consideració pel govern del Partit Popular als Pressupostos autonòmics, pendents d’aprovar en breu. Estes esmenes al pressupost es resumeixen als següents apartats:

Les reivindicacions dels veïns al voltant del tema de la salut, en concret l’Hospital Militar Vázquez Bernabeu que impliquen  les últimes decisions i incompliments de pactes que afecten als veïns de Mislata. “No podem consentir que s’incompleixen els acords signats per la Conselleria mirant cap a altre costat. Les retallades no poden afectar a una cosa tan important com la salut dels nostres veïns”. Així que portarem a discussió les següents esmenes:
– Compliment dels acords sanitaris que doten de serveis i personal mèdic i tècnic al centre que serà de referència per a la població.
– Retornament de l’atenció d’urgències als centres d’atenció primària
 Educació
Seguim tenint barracons als nostres centres educatius massificats i les famílies que encara tenen treball, no poden conciliar la vida laboral i familiar. Així que portarem a discussió les següents esmenes:
– Creació nou centre d’educació primària i secundària que acabe amb la massificació dels centres públics
·- Eliminació dels barracons del col·legi públic Mestre Serrà i construcció d’aules en condicions
– Creació dels escoletes infantils necessàries per atendre la població de 0 a 3 anys de la Vila.
 Infraestructures
És d’obligada necessitat solucionar els problemes d’accessibilitat i mobilitat en el municipi, acabant amb anacronismes urbanístics i finalitzant les obres previstes en la localitat. Així mateix, solucionant el problema generat pel PP de València amb l’eliminació de les línies de l’EMT i sol·licitant els pagaments que es deuen a Mislata pel Pla Confiança que ascendeixen a gairebé 4 milions d’euros, un 10% del deute total de la vila. Així que portarem a discussió les
següents esmenes:
– Creació d’un vial per a vianants i ciclistes d’accessos en la V-30 entre Mislata, Xirivella, Quart de Poblet i València per evitar la perillositat que ja ha significat diferents accidents.
– Creació d’una Xarxa Metropolitana de Transport Públic per tal d’agarantir la comunicació intra i intercomarcal, i evitar d’aquesta manera xantatges com els darrers dels línies d’EMT cap als poblacions llindants a València.
– Creació d’una Xarxa de Lloguer de Bicicletes Pública i Metropolitana, per tal de connectar totes els poblacions de l’àrea que disposen del servei i abastir aquelles que encara no la tenen.
– Creació de la Variant Ronda Nord cap a Mestre Rodrigo, que evite el transit rodat pel centri de la població.
·- Desenvolupament i pagament de les Obres del Pla Confiança pendents.
– Recuperació dels camins de l’horta (Carrer lateral del Bioparc), d’accés a València, totalment abandonat.
– Habilitació d’un accés a la població de Mislata al Bioparc.
 Política Social
En temps de crisi no podem restar ni un euro de les polítiques socials. A Mislata tenim dos centres dedicats a les persones que més ho necessiten fent-se malbé, sense ocupació ni servei. Una pèrdua social importantíssima per la vila.
Així que portarem a discussió les següents esmenes:
– Finalització del Centre de Dia (carrer Felipe Bellver) i la seua posada en marxa
– Finalització del Centre Ocupacional i posada en marxa.
Compromís cumpleix així amb les respostes a les demandes ciutadanes que demanden millorar Mislata.