Un replet saló d’actes de la Casa de la Dona va donar cabuda a l’acte que Compromís organitzà per apuntar alternatives al perillós pacte assolit entre l’ajuntament de Mislata i l’anunciada de desaparició Agencia Valenciana de Mobilitat.

Els ponents (Vicent Torres, especialista en Mobilitat, tècnic de la Universitat Politècnica de València, Juan Ponce, Diputat a Les Corts i Joan Ribó, Regidor-Portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València) van introduir alternatives i van fer un repás de les actuacions polítiques que ens han conduit fins al punt en que ens trobem i que no solament implica la desaparició de les línies d’EMT, sinó també l’augment de freqüència de pas de les de metro en entrar l’ERO que te previst FGV i el possible canvi zonal de Mislata d’A a AB amb l’encariment de la tarifa. El representant de la Coordinadora veïnal, Julian Martínez va participar indicant entre d’altres arguments amb l’alerta de la privatització encoberta que suposa la substitució de l’EMT per Fernanbus.

A partir d’ara la proposta de re-negociació amb l’Ajuntament de València, les mobilitzacions per tal de pressionar, la recollida de suport de totes les organitzacions i teixit associatiu i veinal de la Vila, estan damunt de la taula. Es poden fer les coses d’altra manera.