Des de Compromís demanem a l’equip de govern que realitzen una reunió oberta als veïns per tal d’explicar el canvi en el transport municipal

Compromís ha qualificat de deficitari i perjudicial per a Mislata la mesura d’urgència aprovada ahir al Ple de l’Ajuntament a instància del grup socialista per a mantenir el transport públic d’autobusos en la vila.
Per a Compromís per Mislata es tracta d’un mal acord que es va aprovar a corre-cuita, sense explicar els detalls. Simplement, l’equip de govern socialista que dirigeix Bielsa es va limitar a defensar la seua mala negociació i a atacar als seus veïns de bancada que tampoc van aportar solucions.
Però el pitjor és la sensació de voler amagar eixe acord, que fa unes setmanes era “chapucero” i que ara és la millor solució. Des de Compromís es considera una solució obscurantista perquè, malgrat el denotat treball de les associacions veïnals de Mislata que han pogut reunir-se amb l’equip de govern a causa del seu interès i han començat a plantejar mobilitzacions, la resta de ciutadans que no pertanyen a estes associacions desconeix totalment l’acord que no es va explicar fil per randa, tal com s’havia de fer, en el ple.
No es va explicar perquè significa un dèficit social per al ciutadà, que va a devaluar al nostre municipi i que posa en evidència un equip de govern que no sap ni pot negociar amb València, una cosa que si que s’ha fet en altres poblacions amb una situació semblant com Alboraia on Compromís forma part de l’equip de govern municipal.

Així doncs des de Compromís per Mislata reclamem que la ciutadania puga conèixer de la veu dels seus representants polítics l’acord al que s’ha arribat en els fòrums que siguen precisos. Una reunió oberta on veïns i veïnes puguen comprovar el “chapucero”, segons les pròpies paraules de l’alcalde, acord al que es va arribar amb l’AVM per a mantenir el servei d’autobús a Mislata i que ara es ven com a magnífic. Un acord que ni tan sols es sap quan ens va a costar al municipi i que de segur acabarem pagant via impostos o si tanmateix el transbordament necessari d’autobús es pagarà amb un tiquet suplementari.

Des de  Compromís tenim altres propostes i el dia 22 de novembre a la casa de la dona (19h) quedaran exposades i debatudes obertament.