Compromís per Mislata recorda la promesa del aleshores secretari autonòmic de Sanitat, sr. Luis Rosado de posar en funcionament l’antic hospital Militar, així como la  del ex-President Camps de fer  de l’Hospital Militar de Mislata un hospital de referència per a tots els valencians.
Recorden vostés l’eslogan que tenim el col.lectiu de Compromís per Mislata de “Obres inacabades mai més“. Pues això és el que altra vegada està pasant a Mislata.
Primer un parking que LUBASA deixa a mig fer i se’n va. Després  les obres de millora en el carrer Cardenal Benlloch i el Barri de l’Almassil i ara unes obres que s’iniciaren dins del recinte de l’Hospital Militar, amb una llicència d’obra tramitada d’urgència durant el mes d’agost a l’Ajuntament, per tal d’iniciar amb la màxima premura els treballs per a acondicionar un pavelló o edifici per a usos administratius de la Conselleria de Sanitat.
Pues les obres han segut abandonades i tot s’ha quedat a mig fer i sense poder saber si es reprendràn o es quedaràn així durant mesos o anys (sense ús ni possibilitat de disposar de l’edifici objecte de remodelació).
La Coordinadora de AA.VV. de Mislata ha demanat durant anys que les instal.lacions de l’antic Hospital Militar esdevinguen un Hospital per a totes les veïnes i veïns de Mislata, al temps que es posicionava en contra de l’adscripció del nostre poble a l’Hospital de Manises.
Des de Compromís per Mislata no veiem incompatible l’ús administratiu amb l’ús hospitalari, però en canvi veiem que ni l’un ni l’altre. Conselleria demana una llicència d’obra per rehabilitar o acondicionar un pavelló i comença l’obra per a després deixar-la, abandonar-la i anar-se’n sense acabar-la i posar en funcionament res de res.
Estem farts, molt farts, de que els governs de Mislata del PP i del PSOE que han tingut la responsabilitat d’exigir l’execució de les obres que s’inicien al nostre municipi no sàpiguen obligar a la Conselleria de torn la seua finalització una vegada s’han iniciat.
No oblidem l’estat que han presentat els creuaments dels carrers del barri d’Almassil, no oblidem el forat del Parking de Músic Ibars, no volem més obres inacabades. Ja n’hi ha prou d’alçar carrers i places i buidar edificis per a després deixar-ho tot a mitges durant molts mesos o anys.
Volem l’hospital de Mislata i si no hi han diners per fer-ho  volem una compensació i el transport a l’hospital de Manises gratuït, fins que l’Hospital es faça.  L’actual Conseller de Sanitat Luis Rosado ha de donar una solució a allò que ens va prometre.