No pot ser que el balafiament del PP es traduïsca en més retallades socials de Bielsa
Els veïns de Mislata hem conegut hui el vertader estat de les arques públiques. La veritat és per a posar-se a tremolar. L’auditoria, encarregada per l’actual alcalde nomes va entrar a l’alcaldia, i coneguda més d’un any després, ha reflectit un forat similar al que vam patir els veïns durant anys en la Plaça Music Ibars, al remat 40 milions d’euros.
Eixa foradada es tradueix en factures guardades en els calaixos des de fa anys, la mala gestió dels pàrquings, externalizació de servicis, assessors amics… A més del deute econòmic que Generalitat no paga a l’Ajuntament, de més de tres milions i el deute moral que acumulen amb els veïns i veïnes de Mislata per la seua aposta pels grans esdeveniments en lloc d’un Hospital digne per al municipi, de millores reals en l’ensenyament i d’un transport públic de qualitat.
Davant esta situació catastròfica la resposta dels nostres gestors locals és per a posar-se a tremolar: “plantejarem noves mesures d’estalvi” o el que és el mateix, retallades socials i més impostos per a les famílies de mislaters.
On estan les idees imaginatives que va proposar Bielsa per a solucionar la crisi? Tal vegada les haja deixat oblidades en el mateix calaix en el qual Corredera i el seu sèquit van amagar les factures impagades i hui descobertes.
Des de Compromis per Mislata demanem que els responsables del balafiament donen la cara i els actuals encarregats de la gestió aporten alguna solució més enllà de gravar als veïns, els autèntics damnificats per la crisi i pel desastre de govern en el municipi. Nosaltres no anem a parar de proposar solucions i idees per a millorar la situació, com en breu farem amb un acte en el qual aportarem alternatives al transport urbà que el 5 de novembre perdrem a Mislata.