Els nous horaris imposats per l’actual equip de govern implica una tancada de portes a les 22 hores
Sopar a la fresca, tertúlies, jocs i fins i tot cinema d’estiu. Estes són solament algunes de les possibilitats que oferix el Parc de La Canaleta en arribar l’estiu. Però cap d’elles es pot practicar ja que la crisi existencial, econòmica i també imaginativa ha fet que ni tant sols es puga mantindre el parc obert unes hores, les hores que molts veïns utilitzaven per a ajuntar-se a la fresa i viure un estiu en un espai proper.
Compromís per Mislata denuncia que a les 10 de la nit el parc de la Canaleta es tanca, quan abans es podia utilitzar fins les 2 de la matinada. Este nou horari impedix que ni tant sols el veïnat puga tindre un lloc d’esplai propi del municipi. “La nova normativa és del tot ridícula ja que son nombroses les persones que es queden a les portes per desplegar taules i cadires i fer un sopar al carrer a les fosques ja que fins i tot l’enllumenat està apagat mentres que els fanals de l’interior del parc estan encesos”. 
Tampoc s’aprofita el parc per a fer cap activitat cultural com cinema d’estiu, concerts de musics autòctons, etc.   
Des de Compromís es demana una miqueta de trellat a l’equip de govern municipal en este sentit i l’emplaça a realitzar les gestions necessàries per tal de solucionar de manera urgent este problema i oferir alternatives a la ciutadania, perquè`ni tancar un parc soluciona el problema de la crisi, ni molt menys ho fa apagar tots els llums.