MIREIA MOLLÀ SENYALA EL BIPARTIDISME COM RESPONSABLE DE L’ACTUAL SITUACIÓ ECONOMICA I APORTA SOLUCIONS EN L’ACTE CELEBRAT A MISLATA

 La diputada de Compromís a Les Corts Mireia Mollà ha participat de l’acte organitzat per Compromís per Mislata amb la finalitat d’analitzar els orígens de la situació econòmica actual i aportar solucions a la mateixa.
La crisi que ha desencadenat la pèrdua de les caixes d’estalvi CAM i Bancaixa i també el Banc de València te uns responsables segons Mollà i estos no son altres que els que han possibilitat un canvi constitucional per a que consellers de PP i PSOE per acció u omissió hagen canviat i posat en greu perill el destí del nostre sistema econòmic entregant-lo als “mercats”. En este sentit no queda altra que modificar d’origen, amb una legislació coherent, esta situació per pegar-li la volta i fer que els interessos de la ciutadania tornen a estar vigents i siguen el primer.
Mollà ha estat contestant preguntes del nombrós públic assistent que ha notat la seua preocupació per l’estafa comesa en accions preferents, dipòsits, deute subordinat  i altres productes financers d’alt risc, molts d’ells afectats.
Compromís per Mislata ha volgut col·laborar amb este acte realitzat al centre jove del mercat per tal d’oferir informació i alternatives viables a la dramàtica situació que cada vegada més famílies patixen i que és un efecte directe pervers de la nefasta gestió realitzades a les caixes i banca pública valencianes.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *