Compromís per Mislata ha estat alertant dels incompliments del Consell respecte dels terminis de realització del Pla Confiança en la població. El primer venciment hauria d’haver estat la reforma inacabada dels carrers del barri d’Almassil que està implicant greus problemes de mobilitat del veïnat i que al mes d’abril hauria d’estar finalitzada. Altres programes ni tan sols han començant, com és el cas del parc de la Canaleta de Mislata que disposava d’un bar que va ser enderrocat al mes de juny del passat any 2011 per tal de procedir a remodelar-lo amb fons del mateix pla confiança amb una elevadíssima dotació pressupostaria que ascendia a 312.168,08 euros i encara hui està igual, no hi ha cap moviment d’obres ni noticia que indique que les mateixes es posen en marxa, el que crea un problema de manca de serveis al parc que el deteriora dia a dia a banda d’un greuge econòmic amb altres municipis de diferent signe polític
Les respostes del Consell oferides a la Diputada de Compromís Mònica Oltra sobre l’aplicació del Pla Confiança al Parc de La Canaleta indica desconeixement  i poca professionalitat a més de la utilització d’una retòrica ambigua a l’hora d’actuar. Des de Compromís hem tornat a preguntar al consell donades estes inconcrecions de les respostes que no oferixen cap dada tot i incidint en la tardança en el començament de les obres. En este sentit re-preguntem  sobre Com que este estudi no s’havia determinat abans de l’enderrocament? Com es que cap tècnic ha realitzat un informe anterior determinant l’estat del terreny? Com és que no s’ha tingut en compte cap indicació dels informes que el departament municipal d’urbanisme disposa sobre els orígens com a abocadors dels terrenys del parc de la canaleta? Com és que cap tècnic havia previst una alternativa a l’enderrocament d’un edifici sense disposar d’un informe del terreny? Tot per obtenir respostes a la donada que indica que “estudi que ve determinat per la necessitat d’adaptar la fonamentació dissenyada en el projecte inicial a les característiques del terreny- formada per materials de rebliment i de resistència pràcticament nul·la i que s’ha pogut comprovar una vegada enderrocat l’antiga construcció”. 
En qualsevol cas i com s’indica que “una vegada aprovat el projecte modificat es reprendran les obres” preguntem també, Quan es te previst aprovar el projecte?
Si com es respon “Es pretén la construcció en planta baixa d’una superficie construïda de 146m2 i útil de 117,1 m2 i inclou cuina i barra de bar, completament equipades amb aparells industrials, lavabo de personal, lavabo de dones, lavabo d’homes i persones discapacitades, vestuari per al personal vigilant del parc, magatzems i cambra de neteja”, ens interessem per saber si Es possible que els 117 m2 útils oferisquen espai per a tot allò esmentat? De quin material està prevista la construcció que suposa l’elevat  cost total de 312.168,08 euros? Actualment la vigilància la realitza la policia local que te la seu just al darrere amb unes instal·lacions de nova creació, es necessari per tant el vestuari  de vigilància?
Des de Compromís per Mislata entenem que les coses s’ha de fer d’altra manera que garantisquen el dret dels mislaters i mislateres a gaudir de la seua població en lloc d’haver d’esperar als criteris tècnics i econòmics que ja s’han demostrat errats.