Estem en risc de rescat. La nostra autonomia, el nostre poble, pot ser intervingut per l’Estat Central, o per les amenaces dels mercats.

Els impagaments del Govern de la Generalitat Valenciana als proveïdors és insoportable per a la viabilitat/continuitat de les empreses que no cobren. Som la Comunitat Autònoma on major nombre de concursos de acreedors s’han produit, som la Comunitat Autònoma amb major nombre de desnonaments executats per les entitats financeres per impagament de les hipoteques.

Els valencians som governats per el Partit Popular des de fa més de 16 anys. Patim un injust sistema de finançament autonòmic. Cada vegada representem menys a Espanya i més poc a Europa. Hem perdut el sistema de caixes pròpies, el Banc de València, Bancaixa en mans de Caja Madrid i la CAM en mans de directius especuladors i lladres que han trait la seua finalitat. I així anem perdent i perdent.

El govern actual del Sr. Rajoy diu que no hi ha un euro per a res, que els ingressos s’han reduit moltíssim i que és inassumible el manteniment de l’Estat del Benestar tal i com el coneixem. La Generalitat Valenciana governada per el Sr. Fabra està arruïnada i els ajuntaments en general no tenen ni per a pagar els venciments de deute dels prestecs que han demanat els governs en legislatures anteriors.

Tot això és conseqüència de gastar més del que s’ingressava en èpoques de bonança a més d’endeutar-se i hipotecar el futur de tots.

El PLAN CONFIANZA del Sr. Camps va iniciar unes obres a Mislata en febrer del 2011 amb un termini d’execució de 10 mesos. A instàncies del col.lectiu de Compromís per Mislata, la Diputada Mònica Oltra va preguntar en les Corts al respecte de les esmentades obres i la Consellera d’infraestructures, Territori i Medi Ambient li va contestar: La data de finalització prevista de les obres del Pla Confiança en el barri Almassil de Mislata està prevista per al 18 d’abril del 2012.

Hui pasada esta data observem estes obres  inacabades i abandonades. Ja haurien d’haver acabat a finals del 2011, ha vençut el termini de la prorroga i tampoc no s’han finalitzat. Però d’igual manera hi ha d’altres vinculades al mateix pla a tot el terme municipal que ni tant sols han començat.

On està la paraula de la sra. Consellera. Per què no es complixen els contractes, per què la Generalitat no finalitza unes obres que teòricament comptaven amb diners per a la seua realització?

Els ciutadans i les ciutadanes patim i paguem la mala gestió dels governants de la Generalitat. Les empreses i comerços dels nostres pobles i ciutats tanquen les seues portes i la taxa d’atur cada vegada és major.

Què fa el govern central i autonòmic del PP? Que fa el govern municipal per a exigir el seu cumpliment? On està el programa de govern que crearà llocs de treball, cultura, educació, esperança, valors, tolerància, futur, lleialtat institucional i confiança en el sector públic i privat? De moment solament estem vivient mentides, retallades laborals i socials, augment d’impostos i un futur cada vegada més incert i penós.