Compromís per Mislata participarà novament en les accions organitzades per tal de denunciar d’incompliment de la Conselleria de Sanitat dels acords signats amb la població i que impliquen una defensa de la sanitat universal de qualitat i pública. En este sentit estarà com ha fet sempre en la concentració convocada per al proper dijous 2 de febrer a les 19.30 hores a la plaça de l’ajuntament i fa una crida a participar de la mateixa per que l’èxit de convocatòria signifique que la nostra veu siga escoltada i pressa en consideració.
La llastimosa situació a que ens han estat abocant els últims governs populars impedix que la ciutadania de Mislata puguem tindre unes atencions sanitàries en condicions. El deteriorament de l’antic hospital Vázquez Bernabé per a crear una consciència de necessitat de les noves instal·lacions a Manises ha generat un major despropòsit que connecta directament al malbaratament econòmic, la privatització, la negligent gestió i el menyspreu constant a la població sanitària.
Des de Compromís per Mislata no volem formar part d’este context que genera deficients condicions laborals per als professionals, falta d’equipaments, mitjans i serveis atencionals, eliminació de centres en períodes vacacionals, i un llarg etc que es tradueix en la minva de les prestacions sanitàries. Per tant ens sumem i participem activament una vegada més i com hem fet des de l’inici de les mobilitzacions per la demanda d’una sanitat en condicions, sense elements apriorístics que estan determinant una precarització de les mateixes per a la nostra ciutadania i demandem que garantisquen ja el nostre dret a la sanitat.