Compromís per Mislata ha preguntat, a través de la Diputada en Les Corts Mònica Oltra, al Conseller d’Infraestructures sobre la paralització i avançament de les obres del Pla Confiança en el Barri de l’Almassil de Mislata.

Donat el perill que presenten els encreuaments dels carrers de l’esmentat barri (Braç dels Horts i Xirivella amb Cardenal Benlloch, Doctor Marañón, Mestre palau, etc,etc,) per a xiquets i adults i donat l’impacte negatiu que comporta per al comerç en particular i tot el veïnat en general, cosa que és des de qualsevol punt de vista inadmissible.
A la vista de la pròrroga de quatre mesos per a la finalització i que venç a l’abril. Compromís insta a la Corporació Municipal que encarregue als lletrats i tècnics de l’Ajuntament la redacció d’una demanda a la Generalitat per danys i perjuís als seus comerciants i veïns. 
El vicepresident del Consell D. José Ciscar ha manifestat després de prendre possessió del seu càrrec afirmacions com: Els contractes estan per a complir-los. En la Comunitat Valenciana tenim per costum complir el que tenim acordat. Normalment la resolució unilateral d’un contracte obliga a pagar indemnitzacions i penalitzacions.
Basant-se en les paraules del Sr. Ciscar, demanem que es complisca l’execució i finalització total de les obres de millora del barri Almàssil de Mislata. Hi ha més de 10.000 persones patint la vergonya de tenir des d’agost del 2011 els encreuaments dels carrers sense acabar d’asfaltar i plens de clots. Desenes de comerços que veuen com la terra i la brutícia de les esmentades obres embruten els seus establiments.
I per descomptat, no cal dir, que si la Generalitat no acaba les obres, hauria de ser l’Ajuntament qui ho faça i reclame posteriorment. Però en cap cas, des de Compromís, ens anem a quedar creuats de braços veient com les nostres institucions abandonen al nostre poble i als nostres conciutadans.