El grup municipal insta a l’equip de govern a que es prenguen mesures per salvar els exemplars que existeixen a les avingudes de Mislata.
  
Compromís per Mislata emplaça a l’executiu municipal i en concret a la regidoria de medi ambient que pose sol·lucions front a la plaga de Rhynchophorus ferrugineus, mes conegut com morrut roig que comença a afectar les palmeres de la nostra localitat.
Ja fa temps que trobem la presència d’aquest insecte a prop del terme de Mislata, en arbres de l’hospital militar i de l’avinguda del Cid. Però, ja hi han exemplars infectats en la replaceta del carrer Santa Teresa i en l’avinguda de Gregori Gea. Este coleòpter és originari de Asia y el seu control resulta ser molt difícil ja que una femella de morrut roig pot posar uns 300 ous. Afrontar la plaga passa per destruir els exemplars afectats i fer un tractament químic en les demés a base de IMIDACLOPRID i TIAMETOXAN, en períodes de 30 – 45 dies, aplicat amb atomitzador en la copa de les palmeres. De no tractar-se la plaga en els arbres afectats, aquest insecte acaba per colonitzar-ne de nous i multiplicar-se ràpidament, posant en perill les demés palmeres ja que els coleòpters adults tenen la capacitat de mantindre vols sostinguts de entre 4 i 5 kilòmetres.