La inclusió de la nostra població en la zona A de Metrovalència crea grans diferències segons els trajectes que realitzen els usuaris i usuàries del metro. Així si una persona es desplaça a l’estació de Manises, com per altra banda les actuals exigències sanitàries obliguen, han d’abonar una quantitat diferent que si es desplaça a València. És evident per tant que no existeix igualtat de tarifa per al mateix servei. Per al mateix nombre de quilometres les tarifes són divergents i desfavorables als usuaris de la destinació València resta de la comarca.
Compromís indica que Metro valència, no és un servei públic de propietat  exclusiva de la Ciutat de València, sinó que es tracta d’un servei d’àmbit autonòmic que presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. Per tant no hauria de ser la pertinença al terme municipal de València qui ha de determinar la tarifa a aplicar sinó el quilometratge realitzat per a la prestació del servei i l’equilibri dins de les zones i entre elles. És per això que la Zona A hauria de ser ampliada a la totalitat de les estacions ubicades fins a Torrent i Manises
Compromís per Mislata ha realitzat una proposta al Ple de l’Ajuntament de Mislata per que adopte l’acord de demandar a la Direcció General de Transports de la Generalitat Valenciana, i a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana la modificació de les Zones tarifàries per tal que s’incloguen totes les estacions de les línies 1 i 5 fins a Torrent, dins la Zona A, ja que la delimitació de les Zones tarifàries que utilitza Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana  resulta discriminatòria per a la ciutadania de Mislata, i no és conseqüència d’una acurada i equitativa distribució del servei prestat, que milloraria molt en vindre determinat per la comarca i la seua àrea metropolitana.