La carrega i descarrega de les mercaderies del xicotet comerç esdevé diàriament un problema que acaba molt a sovint en multes per aparcament indegut
El greu problema que patix la Vila de Mislata pel que fa a la mancança de llocs d’aparcament (en bona part per tindre encara paralitzats els quatre pàrquings de titularitat municipal que haurien de estar ja de nou en marxa) implica tant la població en general com el xicotet comerç. Compromís per Mislata no és indiferent als problemes que tenen els titulars dels comerços i és per este motiu que amb independència de la urgent reobertura dels pàrquings, aposta per la creació d’una tarja que evite les multes que determinen sancions per la càrrega i descàrrega de material a les portes dels establiments.
La implantació d’esta targeta per a vehicles, permetria poder estacionar en les zones habilitades el temps estrictament imprescindible per a la carrega i/o descarrega evitant multes que l’actual i restrictiva ordenança municipal determina. Esta solució dotaria d’una targeta d’estacionament en zones de càrrega i descàrrega per a vehicles no Industrials, per als titulars d’una llicència d’activitat comercial. Sense el xicotet comerç Mislata perd part del seu teixit i cal facilitar la seua activitat.