Solament 4 dies de projeccions no poden oferir una veritable activitat cultural i alternativa

El periode estiuenc és l’ideal per a la projecció de cinema en espais oberts i el parc de La Canaleta al poble reuneix totes les condicions per a la seua realització al comptar amb un amfiteatre rodejat d’un gran espai verd.
Compromís per Mislata valora ben possitivament la iniciativa de l’equip de govern d’acostar la cultura a la población i li proposa aprofundir en ella creant un cicle de cinema a l’aire lliure a l’estil del que possa en marxa cada any la Filmoteca Valenciana al vell Llit del Túria de la ciutat de València o el que a nombrosos municipis del país per a questes dates és lloc de trobada. El cinema podria servir per a projectar diferents cicles de pel•lícules durant tot l’estiu a més de fomentar els nous i joves directors emergents del municipi amb els seus curts i llargs metratges. L’Espai estaria pensat per al gaudiment a la fresca en companyia d’un entrepà i la beguda preferida amb el veïnat.
En este sentit la organització política Compromís ofereix una alternativa económica i cultural i totalment viable que li fa bona falta a Mislata i que representa una a aposta més per fugir de les avorrides festes populars de caràcter religiós en que han acabat convertint-se a la població.

Mislata, 4 d’agost de 2011