COMPROMÍS DEMANA DEL NOU EQUIP DE GOVERN QUE COMPLISCA LA LLEI I EMETA TAMBÉ EN VALENCIÀ LES COMUNICACIONS DE L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Mislata està procedint a publicitar l’imminent cobrament de l’Impost de Bens Immobles (IBI) relatiu a l’exercici de 2011. La nota informativa ve redactada únicament iexclussiva en castellà, qüestió que atempta contra la llei d’ús i ensenyament del valencià de 4/1983 de 23 de noviembre.

Compromís per Mislata lamenta que el PSPV que recentment ha entrat a gestionar el consistori no agarantisca una normalitat lingüística i cree un greuge cap a la comunitat valenciano parlant del municipi. En este sentit emplaça a realitzar les gestions oportunes per formalitzar l’impost així com tota circular que emeta el consistori al menys en ambdues llengües oficials, com per altra banda venia fent-se amb total normalitat fins la darrera legislatura.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *