En l´últim número publicat del periòdic quinzenal MV7 INFORMA (Nº 65 de juny del 2011) podem llegir a l’editorial que el PSOE ha guanyat les eleccions a Mislata. Així mateix trobem una gràfica comparativa dels vots dels tres partits polítics que han obtés representació al consistori, i la diferència de vots erespecte de les eleccions del 2007.
Tanmateix a la notícia titolada “ELECCIONES 2011 MISLATA” no trobem enlloc els resultats dels diferents partits polítics que vàren concórrer a les eleccions municipals i autonòmiques i que no han arribat a treure representació a l’Ajuntament.
Des de COMPROMÍS PER MISLATA considerem que és un atemptat informatiu i al sistema democràtic, menysprear els milers de persones que sumem les diferents opcions que no hem assolit un 5% de vots i el nombre de vots en BLANC que ha estat també molt important.
D’altra banda és una forma sigilosa de fer desapareixer l’opció de COMPROMÍS (quarta força política municipal), i així pensar o creure que no obtindrà uns millors resultats a les eleccions al Congrés dels Diputats a les properes eleccions nacionals. Millors, fins i tot, que els obtinguts a les autonòmiques: més de 1300 vots.
Informar és alguna cosa molt més seriosa que reflectir unes dades. Informar és reflectir la pluralitat de totes les opcions que legítimament han volgut presentar les seues candidatures. I és per això que demanem una informació més respectuosa. Tots els vots són importants i mereixen el mateix respecte.