COMPROMÍS LAMENTA QUE LA FALTA DE CENTRES D’EDUCACIÓ PRIMARIA A MISLATA IMPLIQUE DESTINAR XIQUETS LLUNY DE LES SEUES RESIDENCIES

La Diputada Mònica Oltra pregunta en Les Corts per esta problemàtica i reclama la construcció d’un nou centre educatiu
Compromís per Mislata ha indicat que el procés d’adjudicació del futur alumnat de primària en els centres educatius de Mislata ve generant durant els últims anys diferents problemes que tenen com a base la falta de centres i mitjans tècnics i humans per a atendre’ls. El primer efecte perniciós d’esta situació és el que implica destinar els xiquets i les xiquetes als centres que molt a sovint estan prou lluny dels seus domicilis i que han de patir durant tot el cicle tant els infants com pares i mares.    
Esta situació sense cap actuació per part de les institucions implicades determina de facte un falta de centres públics que ha de ser atesa. Independentment cal dotar amb més mitjans tècnics i humans els centres que ja estan en funcionament per millorar les seues condicions.
En este sentit la Diputada per Compromís a Les Corts Mònica Oltra ha realitzat una sèrie de preguntes que venen a demandar solucions a un problema antic. Mislata te menys centres d’educació dels que necessita segons la ràtio poblacional (2.196 xiquets i xiquetes de 0 a 4 anys) el que implica una massificació de col·legis i provoca directament una disfunció en les tasques educatives dels professionals. Este problema de fàcil solució amb més implicació per part de les administracions públiques deixa en evidència les falses propagandes partidistes. Este problema ha de ser solucionat definitivament i de manera urgent. Cap xiquet pot quedar-se sense la plaça educativa que demanda i que per llei ha de tindre garantida.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *