COMPROMÍS CREIX A MISLATA I ES CONVERTIX EN LA QUARTA FORÇA POLÍTICA

Des de Compromís felicitem el nou alcalde del municipi Carlos Fernández Bielsa i per extensió el seu partit que exercirà durant els propers quatre anys al consistori de Mislata la gestió que la ciutadania li ha encomanat.

Carles Muñoz Soria ha agraït els 980 votants que han fet possible està il·lusió per a realitzar les polítiques necessàries, es tracta del millor resultat obtingut a Mislata, encara que no suficient per a consolidar grup al consistori i ha manifestat que seguirem proposant alternatives. Este resultat significa el punt de partida de treball per a consolidar un gran grup humà incansable que sense a penes mitjans està ahí recollint inquietuds, denuncies, suggeriments i propostes. En un primer anàlisi entenem que el vot útil malauradament ha impedit que la nostra coalició no obtinga representació i que trenque les majories absolutes que tant hem hagut de patir durant els últims anys.

Així i tot Compromís per Mislata seguirà endavant treballant colze a colze amb els veïns i veïnes i desenvoluparà el treball que determine fiscalitzar la gestió del proper govern exigint l’acompliment del programa en que hem anat coincidint .

Gabinet de Premsa
Compromís per Mislata

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *