Mentres les maquinaries electorals dels grans partits han invertit pressupostos elevadissims Compromís ha fet de la imaginació, les xarxes socials i el carrer els elements fonamentals per arribar a cada casa
Compromís per Mislata amb un pressupost ben limitat de 160 euros ha plantat cara a la (pre)potència propagandistica i la guerra fraticida de PP i PSOE. No hem comptat ni amb els mitjans periodistics al servei del poder, ni rotatives especialitzades que faciliten publicacions en cada bustia. Així i tot la vintena de propostes urgents que propiciaran amb nosaltres una Mislata millor ha estat facilitada amplament al veinat i debatuda en cada cantó, en cada parc, mercat, metro i a les xarxes socials.
Carles Muñoz Soria ha lamentat que el PP no haja possibilitat la realització d’un debat polític seriòs per por a sentir el que els mislaters i mislateres venint dient cada dia. Que no volem uns pàrquings subhastats, que la nostra sanitat està precaritzada i estem, per que volem les comptes clars, i una participació ciutadana, perque volem una xarxa d’escoletes municipals per a xiquets de 0 a 3 anys. Perque són massa les coses que no han volgut escoltar i massa mentides que ens han estat dient.
Esta campanya ha estat determinada també per la denuncia injusta auspiciada pel PP en la seua agonica voluntat d’impossibilitar antidemocraticament la publicitat d’un acte de Compromís.
Per al candidat a l’alcaldia Muñoz Soria, Compromís ha defensat durant tota la campanya un model polític fonamentat en la valenciania, l’ecologisme i l’esquerra. Un model que poc a poc va sumant i que serà determinant en la propera legislatura que comença en breu i que defensarà sempre el cumpliment de les necessitats de la ciutadania de Mislata.