Els valencians i les valencianes som un poble amb ganes de futur i de prosperitat. Som un poble que estima el que és seu i que vol llibertat, dignitat, treball, educació, sanitat, cultura i estima al seu patrimoni cultural i lingüístic.
Els mislaters i les mislateres som un poble que estima València i la seua terra, un
poble acollidor i agraït amb tots els que han vingut de fora. Un poble gran i potent que necessita d’uns serveis públics de qüalitat que ens ajuden a una vida millor i més feliç.
Per això COMPROMÍS treballarà amb els seus regidors i regidores per a defensar un govern que NO claudique davant dels poderosos, com empreses constructores, i que defense els legítims interessos dels seus veïns i veïnes.
Per això COMPROMÍS treballarà per defensar la nostra llengua, el valencià, des de l’escola i des de l’Ajuntament. Perquè els mislaters i mislateres estimem molt, moltíssim el nostre valencià.
Per això COMPROMÍS proposa i defensa una xarxa pública d’escoletes infantils de zero a tres anys (o una xarxa-conveni amb les guarderies ja existents) que siga gratuïta.
Per això COMPROMÍS proposa crear el Consell Local de Salut i Assistència sanitària de qualitat en l’antic hospital militar.
Per això COMPROMIS proposa un Ajuntament Transparent i al servei dels ciutadans, que facilite al màxim els tràmits i ajude a tot el món que tinga un problema a resoldre’l.
Per això COMPROMIS defensarà els interessos del nostre municipi i de la nostra terra, davant de polítiques sucursalites i fustrants d’altres partits.
Per això els homens i dones de Compromís, mislaters i mislateres, vos demanem que el dia 22 de maig aneu a votar i que voteu també Enric Morera, Mònica Oltra i tots els altres candidats de la nostra llista autonòmica, per que Compromís fa falta a Les Corts Valencianes.
Per tot això vos demanem que ens ajudeu a entrar per la porta gran de l’Ajuntament i feu Alcalde de Mislata al nostre candidat i President de la Generalitat Valenciana al nostre Candidat.
Carles Muñoz Soria
Candidat a l’alcaldia de Mislata per COMPROMÍS