La circumvalació impedix l’accés amb normalitat i sense perill a les poblacions de València, Xirivella i Quart de Poblet
Compromís per Mislata ha participat este matí en una bici-denuncia que tenia com a finalitat la denuncia dels perillosos accés a les poblacions llindants a Mislata de la comarca de l’horta. Des del carrer Lepanto creuar la V-30 per tal d’accedir al pont que sorteja el nou llit del túria representa un perill que diariament centenars de persones han de patir a peu amb bici o amb qualsevol mitja que no siga el cotxe que passa a altes velocitats.
En este sentit els candidats per Compromís a Mislata (Carles Muñoz Soria) a València (Joan Ribó) a Xirivella (Ricard Barberà), així com integrants i amics que s’han sumat de les mateixes poblacions i també de Quart de Poblet, Aldaia i Alaquàs han pres per uns instants la v-30 per demanar uns accessos que no poses en perill la vida i que garantisquen la mobilitat. Muñoz Soria ha destacat que a Mslata hem estat proposant un carril bici en condicions que vertebre la comarca i que possibilite no solament l’accés integre per la població sinó que també determine la mobilitat entre València, Xirivella, Quart de Poblet i la resta de poblacions comarcals.
Les propostes programàtiques de Compromís van més enllà i possibilitaran en breu una comunicació comarcal sense perills però també barata ja que estem fomentant bases de lloguer de bicis que siguen compatibles entre totes les poblacions (no com ara que resulta impossible primer per que Mislata no en te i segon per que allà on existix cadascuna utilitza un sistema diferent).
Finalment i seguint amb les formules de Compromís d’estalvi, hem proposat recuperar la policia de barri introduint la figura del desplaçament en bici que eliminarà contaminació, vehicles, despeses en combustibles i facilitarà una major proximitat.