Pregunta-li a Carles Muñoz Soria

El candidat per Compromís a l’Alcaldia de Mislata, Carles Muñoz Soria, ha posat en marxa una iniciativa per a obrir a la ciutadania la seua participació en una entrevista virtual.
“El format és ben senzill i comode, el ciutadà o ciudadana que tinga cap pregunta sobre les propostes de Compromís per a Mislata, que no ho dubte, ens les pot fer arribar, igualmente que els suggeriments, crítiques, que pot fer aplegar al correu de compromispermislata@gmail.com o al facebook.  Esta proposta, és una mostra més de la política de tu a tu, de participació ciudadana, d’escoltar a la població i donar alternatives i solucions als problemes que arroseguem i que des de Compromís volem tractar”.
Des de Compromís han manifestat que totes les preguntes que s’envien des de hui fins al proper divendres (en que comença la campanya electoral) seran contestades i publicades en la plana web de Compromís per Mislata i al perfil de facebook i enviades als contactes que així ho desitgen. “Mislata necessita espais de debat i d’analisi analisis a més de la crítica a la realitat que genere alternatives cada dia més necessaries i que ens han llevat poc a poc”.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *