COMPROMÍS LLANÇA 20 MESURES URGENTS PER A NORMALITZAR LA VIDA A MISLATA

El compromís implica posar-les en marxa en el primer tram de legislatura i avançar en la transparència a l’ajuntament
Per a Compromís esta serà la primera mesura d’on es desenvoluparan totes les demes, ja que si no existix una veritable democràcia a l’ajuntament és impossible realitzar gestions de qualitat que determinen bons resultats . En este sentit després de la constitució del grup municipal de Compromís es fomentarà la restitució en el seu càrrec de la interventora expedientada per a que com a primera tasca realitze un estat real dels comptes i situe el deute que fins ara s’ha estat amagant. La proposta de Compromís en constituir un ajuntament cristal·lí on cada veí que ho dispose puga accedir als comptes municipals ve determinat per l’aposta per la transparència en la gestió al propi consistori.
En Mislata fa falta aire fresc i en este sentit el candidat a l’alcaldia per la formació Carles Muñoz Soria ha manifestat que esta mesura és la primera d’un conjunt ben estudiat d’urgents accions d’aplicació en tots els camps per a normalitzar la vida de la ciutadania a Mislata.
Per a Muñoz Soria la participació ciutadana és un factor indispensable que cal desenvolupar en este ajuntament per tal d’acabar amb el caciquisme dut a terme fins ara. A tal efecte aprovar Pressupostos dels que participen els veïns i veïnes determinarà la democratització que s’entén com a fonamental en la vida política del municipi, al temps que implicarà en eixa participació a la població que coneixerà de primera ma tant els projectes, com les execucions i també les despeses originades pels mateixos.
Gabinet de Premsa
Compromís per Mislata
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *