El màxim nivell d’atur de la historia, un endeutament del consistori que supera les pitjors xifres recomanables, reiterades condemnes judicials són alguns elements que determinen un escàndol i un insult que el PP es vanaglorie d’un exercici econòmic positiu que ha estat ajustat canviant les regles del joc en plena partida
Compromís per Mislata no compartíx les dades econòmiques oferides per govern local que impliquen una decisió de maquillar els comptes municipals amb la clara perspectiva d’enganyar l’electorat de cara als propers comicis. Amb la situació de crisi que estem vivint realitzar esta obra d’enginyeria econòmica per tal d’ajustar amb calçador els comptes resulta a més indecent.
Segons Carles Muñoz Soria els continuats desencerts econòmics no quadren amb les xifres que ahir s’oferixen des de la regidoria d’Hisenda. Més be al contrari sembla un bast exercici de maquillatge econòmic. Solament cal recordar el tremend forat originat en la gestió dels pàrquing amb lubasa i la cabuderia en les subhastes o amb les reiterades sancions econòmiques per judicis perduts. En qualsevol cas si per un moment poguérem pensar que els 633.290 € realment hagueren estat superavit, caldria d’immediat fer-se la pregunta de perquè no s’ha generat una reacció per minvar la crisi en forma d’inversió en polítiques socials, o de generació de nous llocs de treball o de protecció del xicotet comerç local?
Solament l’expedient laboral realitzat a l’interventora municipal ha permès quadrar comptes amb la firma d’un imposat tresorer ajustant d’esta manera unes xifres que en altres circumstàncies han resultat ser ben diferents.
En este sentit Muñoz Soria alerta que este tipus de situacions sumades amb la recent presentació (a corre cuita abans que finalitze el termini marcat per la llei per a inauguracions diverses) del centre ocupacional i les vivendes tutelades que en el millor dels casos estarien acabades en un termini mai inferior als 3 anys representen un vergonyós intent d’enganyar la ciutadania com ja hem patit amb les promeses de l’hospital de referència i d’especialitat que havia de ser a l’antic militar i pels que el PP ja ha tirat la tovallola en deixar fins i tot el pacte local per la sanitat pública. Per tant, com el PP ha demostrat haver mentit, estes dades econòmiques no són de fiar.