Una postura egoista que posa fi a la campanya hipocrita de mentides continuades d’un PP cada vegada més enfonsat en la seua pròpia política d’enfrontament amb la societat  
Compromís per Mislata denuncia l’últim intent per part de PP de guanyar temps i seguir mentint. En reunió de les organitzacions firmants del Pacte sobre Sanitat que demanden el cumpliment dels acords celebrada ahir divendres s’informava de la circular enviada des de la Secretaria Autonòmica de Sanitat per la que el seu Director General Luis Rosado exposaba una realitat ben diferent a la que la ciutadania de Mislata estem patim dia a dia. Acte seguit el representat del PP, regidor d’Educació, Esports i Cultura, Fernando Hernández indicava que abandonaven el Pacte Sanitari.
Segons el Candidat a l’Alcaldia per Compromis Carles Muñoz Soria, la decisió es una mostra mes dels menyspreu que la direccio del PP sent cap a la citadania i que deixa ben clar a quin costat es situen, preferint defensar un hospital de Manises que no dona solucions amb una gestió privada de Sanitas en lloc dels interesos de la població, i açò li costarà l’alcaldia.
Al menys esta decisió deixa ben clar que la participació a última hora en l’acord i en la manifestació solament tenia una finalitat, salvar-se de la segura derrota i tanmateix aclara definitivament que deixen a un costat el model hipocrita dut fins el moment i continúen amparats en la mentida i l’engany a la ciuadania de Mislata en dir que tot va be i no existixen problemes. Parafrasejant el seu propi lema de campanya a Mislata ha quedat clar No Pots Confiar amb ells.
En qualsevol cas els integrants del pacte seguim endavant i mantenim les accions i el calendari encaminat a la defensa dels acords sanitaris i les prestacions de qualitat i públiques.