“Mislata, per molts anys més” és l’eslògan utilitzat
Carles Muñoz Soria Candidat a l’Alcaldia per Compromís ha participat en l’acte celebrat a la Biblioteca central de Mislata en que s’ha presentat la XXII campanya d’animació a la lectura per a tots els col·legis de Mislata.
L’acte es va dur a terme per l’equip d’animació socioeducativa i cultural a la Biblioteca pública i va contar amb la presència de gran públic, entre ells el president del Centre Instructiu Musical de Mislata, el president de la Coral Músic Ramón Ibars, el síndic de la sèquia de Favara, del Tribunal de les Aigües, Mestres, la presidenta de l’Associació de veïns de L’Horta Oest o Carles Muñoz Soria entre d’altres. A l’acte és feia menció especial de la celebració dels 400 anys de la Nostra Carta Pobla, que data de l’any 1611 i que consistix en l’Acte de Població de la constitució de Mislata com a Poble.
Compromís per Mislata en la seua defensa de la cultura autòctona i dels trets d’identitat entén importat este tipus d’actuacions com este en que tinguérem l’oportunitat de conèixer llegendes, rondalles, contes, l’Auca de Mislata, així com històries de cavallers, cristians i moros on a banda gaudirem amb fragments de lectures d’Enric Valor, de qui enguany es celebra el centenari del seu naixement, de Victor Labrado  del que llegiren un extracte del llibre Llegendes valencianes, en concret la Llegenda del Garrofer. A més ens parlaren de diferents personalitats i de la Mislata dels artistes del circ. Com no anomenaren les figures cabdals del doctor Josep Mir, del músic Ramón Ibars Monsell, de l’escultor Miquel Navarro del cantaor de Cant d’estil “el xiquet de Mislata”, etc.
En este sentit Muñoz Soria indicava que  els xiquets i les xiquetes dels col·legis de Mislata, tindran l’oportunitat de conèixer més i millor la història del nostre poble, així com de llegir l’Himne de Mislata, de qui és autor Ramón Ibars Monsell que ha darrerament ha esta maltractat indirectament amb la plaça que du el seu nom.