Les Inversions que Mislata necessita no s’acaben en una inauguració de la plaça major, ni amb el quitranament de carrers
En any electoral tot val per guanyar-se el vot. Este és el pretensiós pensament del PP del Sr. Corredera en creure que pot enganyar la ciutadania de Mislata oferint inauguracions i re-estructuracions d’última hora per per vore que tot està be, que Mislata és poc més que un paradís i que la gestió ha estat perfecta. Però sabem que ens estant mentint i afortunadament podem possar-li fi i canviar-ho.
Des de Compromís per Mislata lamentem que una economia tant maltractada com la nostra per les errades polítiques que han permès unes arques municipals buides, haja de patir més quan es pretén traure l’últim profit partidista per part del PP. En este sentit Carles Muñoz Soria candidat a l’Alcaldia per Compromís ha manifestat que no compartix este tipus d’actuacions, quan a més Mislata és la població més endeutada superant el 20% el que permet l’actual legislació. Resulta un insult a la nostra intel•ligència pretendre que amb les últimes actuacions oblidem tot el que ha passat en els últims mesos. El brutal sobrecost dels pàrquings de lubasa, la penosa adscripció a l’hospital de Manises denostant l’antic militar, l’augment exagerat d’impostos, l’expedient a la interventora, i tants i tants despropòsits que ens comprometem a no oblidar.
Ara estem assistint al quitranament de gran part dels carrers de Mislata, diferents inauguracions d’assumptes pendents i esta mateixa setmana a corre pressa abans que la llei ho impedisca a presentar en societat la nova Plaça Major. Una plaça inacabada, innecessària, ecològicament insostenible i coronat amb un monument quasi milionari que pretén ser una mostra més dels deliris del PP de la Vila constatant cada vegada més el model economicista desproporcionat de nefastes repercussions per a la ciutadania que afortunadament ja toca a la seua fi.